Wärjäämön liikuntavideot kevät 2021

Me jumppasimme ensimmäisissä videoissa.

Nääsville ry ja Wärjäämö toteuttivat keväällä 2021 selkokielisiä liikuntavideoita.
Mukana olivat Eveliina, Ville ja Tuomas. Tässä heistä lyhyt esittely.

 

Eveliina

Olen 36-vuotias. Olen hyvä käsitöiden tekemisessä. Osaan laulaa hyvin. Pidän pastelliväreistä. Vapaa-ajallani liikun ulkona ja teen käsitöitä. Haaveilen perheestä joskus. Haluaisin kannustaa muita mukaan jumppaamaan sillain, että katsoo netistä videoita

 

 

Ville

Olen 43-vuotias. Olen hyvä laulamaan ja tanssimaan. Pidän keltaisesta väristä. Vapaa-ajallani käyn kävelylenkillä ja kuuntelen Eija Kantolan musiikkia. Haaveilen näyttelijän työstä. Haluaisin kannustaa muita mukaan jumppaamaan: Tulkaa mukaan kaikki!

 

Tuomas

Olen 37-vuotias. Olen hyvä bodaamisessa, tanssissa ja sauvakävelyssä. Minulta löytyy huumoria. Pidän mustasta ja valkoisesta väristä. Vapaa-ajallani heitän koripalloa ja sauvakävelen. Tykkään käydä myös hampurilaisella ja pizzalla. Haaveilen kesälomasta. Haluaisin kannustaa muita mukaan jumppaamaan näyttämällä mallia muille.