Salhojan kuntosali

Hae voimaa ja tasapainoa Salhojan kuntosalilta!

SALHOJAN 70+ KUNTOSALI 

OHJATTUA KUNTOSALIHARJOITTELUA RYHMÄSSÄ

Lisätiedot ja ilmoittautuminen:
p. 050 341 4916
Kuntosalin osoite: Salhojankatu 27 A

Harjoittelu Salhojan salilla

Salhojan Sali on kaikille yli 70-vuotiaille tamperelaisille tarkoitettu kuntosali. Nääsvillen kuntosaliryhmiä on maanantaista perjantaihin. Ryhmä kestää 75 minuuttia sisältäen alku- ja loppuverryttelyn sekä lihasvoima- ja tasapainoharjoittelua kuntosalilaitteilla ja pienvälineillä. Ryhmää ohjaa kaksi ikääntyneiden terveyteen ja toimintakykyyn perehtynyttä fysioterapeuttia. 
Tavoitteena on, että jokainen ryhmäläinen saa sopivasti apua ja neuvoja liikkeiden tekemiseen, sekä vahvistaa juuri oikeita kunnon osa-alueita. Iän karttuessa yksilölliset tekijät tulee ottaa entistä paremmin huomioon, ja tätä varten ohjaajat ovat paikalla. 
Kuntosaliryhmä on myös sosiaalinen tapahtuma ja mielen virkistys on tärkeää siinä kuin kuntoilukin. Jutustelu on siis sallittu Salhojan Salilla! 

Miten ryhmiin pääsee?

Vapaita ryhmäpaikkoja voit tiedustella ohjaajilta p. 050 3414 916
Ikäsuositus salin käyttäjille on 70 vuotta täyttäneet tai tarveharkinnan mukaan.
Erillistä lääkärin lähetettä tai suositusta ei tarvita.
Kyselemme uudelta asiakkaalta taustatietoja henkilökohtaisen harjoittelun suunnittelun pohjaksi. Syys- ja kevätkauden lopulla tarjoamme toimintakykytestin, jotta voit seurata kuntosi kehitystä. 

Mitä maksaa?

Tutustumiskerta on ilmainen. Harjoittelu Salhojan kuntosalilla maksaa 5 €/kerta ja 11 käyntikerran sarjalippu maksaa 50 euroa. Sarjalipusta lähetetään postitse tai sähköpostilla lasku kotiin. Mikäli haluat, voit myös maksaa jokaisen kerran erikseen käteisellä.

Miten varustaudun kuntosalille?

Kuntosaliharjoitteluun sopivat joustavat ja kevyet kuntoiluvaatteet. Lisäksi tarvitset liukumattomat kengät tai tossut sekä juomapullon. Omat liikkumisen apuvälineen (keppi, rollaattori jne.) on hyvä ottaa mukaan. Jos et ole aiemmin käyttänyt kuntosalilaitteita, ohjaajat auttavat kyllä. Aluksi voi tulla myös hieman lihaskipuja, mutta lihakset tottuvat harjoitteluun muutamassa viikossa.

Tervetuloa tutustumaan Salhojan 70+ kuntosalin toimintaan!