Torstaikahvila

Torstaikahvilan kevät 2021

Torstaikahvilan kevätkausi 2021 on tältä erää ohi. Kiitämme kaikkia Torstaikahvilan on-line toimintaan osallistuneita. 

Monta naurua naurettiin yhdessä. Monta kiperää tietokilpailukysymystä ja kuva-arvoitusta ratkottiin yhdessä. Monta toivekappaletta kuunneltiin yhdessä ja moni meistä sai uusia ystäviä Torstaikahvilan välityksellä. Sydämellinen kiitos Teille kaikille, jotka teitte Torstaikahvilasta sen sykkivän sydämen.
Syksyn 2021 toiminta starttaa jälleen syyskuussa. Syksyn ohjelmakalenteri päivittyy tänne myöhemmin kesän kuluessa.

Mikä on Torstaikahvila?

Kahvilatoiminta mahdollistaa turvallisen tavan harjoitella itsenäistä elämää, opetella rahan käyttöä ja solmia kodin ulkopuolisia suhteita.

Haluamme tarjota asiakkaille lämmintä tunnelmaa, rentoa yhdessäoloa, hauskaa ohjelmaa – karaokea, tanssia, vaihtuvia teemailtoja ja livemusiikkia. Karaokesta vastaa dj Antti Ylinen.
Myymme edullisesti suolaisia ja makeita herkkuja. Ostoksiin voi halutessaan varata hieman rahaa – kolmella eurolla pääsee alkuun ja viidellä elää jo herroiksi!

Kahvila vastaa toiminnastaan oviensa sisäpuolella. Asiakkaat voivat tulla kahvilaan itsenäisesti tai avustajansa kanssa. Tavoitteenamme on tukea asiakkaiden omatoimisuutta. Jos asiakas tarvitsee tukea ruokailussa tai muissa toimissaan, edellytämme henkilökohtaisen avustajan mukana oloa.

Torstaikahvilassa on ohjattua toimintaa ja mukavaa yhdessäoloa karaoken ja erilaisten teemailtojen parissa.
Kahvila on avoinna kaikille torstaisin klo 16 – 19.30 Tulppaanitalossa (Pinninkatu 51) Tampereella.
Lisätietoja:
Nääsville ry puh 050 521 7212